08 September 2009

Mačvanska ulica - privatni stan

Privatni stan u potkrovlju. Primer oblaganja potkrovlja gips pločama.

Opština Voždovac

Rekonstrukcija krova i potkrovlja opštine Voždovac u kojem se nalazio vojni odsek.
Celokupna rekonstrukcija je izvršena duplim protivpožarnim Rigips pločama.

07 September 2009

T.C. Mercator

Mercator Centar Beograd
Nekoliko lokala u T.C.Meractor - Beograd i Novi Sad (Galerija Arkade).
Unutrašnji radovi na enterijeru - Rigips i Armstrong sistem.

Apelacioni sud

Nekadašnje Ministarstvo građevine u Nemanjinoj 9 u Beogradu izgrađeno je 1939. godine. Projekat je autorsko delo arhitekte Gojka Todića. Noseći različite pečate istorije, zgrada je kroz vreme menjala svoje namene. U blizini objekata u kojima se nalaze poslovne prostorije Vlade Srbije i Ministarstva inostranih poslova, ova zgrada sa svojom okolinom čini posebnu ambijentalnu celinu u centru Beograda. Zgrada je pretrpela značajna oštećenja konstrukcije tokom bombardovanja 1999. godine.
Novim Zakonom o uređenju sudova i približavanjem evropskim ciljevima, odlučeno je da se sama zgrada adaptira u dom vrha sudske vlasti u Srbiji. U njoj će raditi Vrhovni kasacioni sud, Viši trgovinski sud, Apelacioni sud u Beogradu, Upravni sud i Viši prekršajni sud. Na površini od 30.000 m² biće raspoređeno oko 500 kancelarija i 30 sudnica.

Delta City

Objekat "Delta City" - Beograd je izveden po najmodernijim standardima, u kombinaciji beton - metal - staklo, dok su unutrašnji radovi 99% gips-ploče, sa kombinacijom Armstrong i Barisol spuštenih plafona.
 
Copyright © 2014 Hitenterijeri